IMPLANT DENTAR

Super Oferta !

Implant dentar + bont protetic

300 euro 

Suna acum pentru o programare!

0745080794


Implantul dentar reprezinta o soluitie de tratament moderna, in cazul pierderii unuia sau mai multor dinti sau chiar a intregii danturi.

Daca vom opta pentru o rezolvare protetica pe implante, trebuie sa stim ca aceasta va fi o solutie rezistenta si de durata.

Lucrarile pe implante vor restabili estetica, masticatia si fonetica, intr-un mod asemanator danturii naturale.

implant dentar

Implantul dentar  este realizat din “Titan” avand grad patru de puritate.

Implantul dentar  se realizeaza prin frezare. Apoi este supus unor tratamente ca: gravare acida, tratament cu calciu, tratament cu plasma, hidroxiapatita sau mase ceramice, care ajuta la o fixare mai buna a implantului in os. Aceste tratamente sunt caracteristice implantelor “Premium”.

Suprafata implantului la microscop

Suprafata implantului la microscop

Titanul utilizat in stomatologie are o puritate de aproximativ  99.75%, si are un continut de fier de 0.1%.

In momentul de fata implantele dentare se realizeaza din aliaje Titan 30ta, fiind considerate inerte din punct de vedere biologic.

Invata sa iti iubesti zambetul


Daca ne-am hotarat pentru terapia pe implante, pasii ce trebuiesc urmati sunt urmatorii:

1) Consultatia.

Dupa o programare telefonica prealabila la medicul stomatolog, acesta ne va cere sa facem diverse investigati radiologice ca: radiografie panoramica, C.T., pentru a analiza volumul si calitatea substratului osos.

Dupa stabilirea numarului si tipului de implante, se va programa interventia chirurgicala.

Implant dentar dentist-who

2) Etapa de inserare a implantelor.

Operatia de inserare a implantelor se va face sub anestezie fara nici o durere.

In functie de complexitatea cazului aceasta etapa va fi insotita de aditii osoase, aplicare de membrana de colagen, mambrane de titan sau de proceduri chirurgicale precum lifting de sinus.

Urmeaza perioada de osteointegrare in care implantul se “prinde” de os.

3) Etapa de descoperire a implantelor.

Dupa o perioada cuprinsa intre 4 si 6 luni, implantul este decoperit si se monteaza capa de vindecare, care va conforma gingia in jurul implantului.

Aceasta etapa dureaza aproximativ 2 saptamani, timp in care gingia se vindeca, se cicatrizeaza in jurul implantului.

implant dentar descoperit

4) Etapa de amprentare.

In aceasta etapa se vor monta pe implant bontul protetic, dupa care se va lua amprenta si se va trece la realizarea lucrarii protetice propriu-zise, care poate fii in functie de numarul de implante inserate o lucrare protetica fixa (cimentata sau insurubata), sau o lucrare protetica partial mobilizabila pe capse (proteza).

5) Etapa de cimentare

Lucrarea protetica fixa pe implante poate fi realizata atat din ceramica cat si din zirconiu, in functie de preferintele si exigentele estetice ale pacientilor.

Dupa proba si adaptarea lucrarii aceasta va fi cimentata cu cimenturi speciale.

Implantul dentar  reprezinta o radacina falsa a dintelui, medicul poate folosi aceasta radacina fie pentru montarea unui dinte, fie ca stalp de punte, fie folosind sisteme speciale cu capse pentru stabilizarea unei proteze pe implanturi.


Citeste si depre:

  • proteza dentara pe implante

Ne puteti gasi si cu urmatoarele cuvinte cheie:

Implant dentar, implante dentare, protetica pe implanturi, lucrare pe implante, implantul dentar, terapia pe implante, inserare a implantelor, fara nici o durere, proteza pe implanturi, implant, proteza pe implante.